Spreekbeurt houden of een werkstuk maken over Napoleon Bonaparte, Lodewijk Napoleon Bonaparte, de Franse tijd in Nederland, het Napoleontijdperk of scheepvaart? Op zoek naar informatie, interessante websites, linken, fraaie afbeeldingen, etc.? Kom dan ‘digitaal’ op visite bij de Bonapartes, en vaar ‘digitaal’ met hen mee over de 7 wereldzeeën.

http://napoleonenjosephinebonaparte.jouwweb.nl/ (voor heel veel links en interessante websites, en geschikt voor het opzoeken van informatie voor spreekbeurten en werkstukken.)

http://napoleonenjosephinebonaparte.blogspot.nl/

Napoleon en Joséphine Bonaparte varen met Le Bateau de Beauharnais over de 7 wereldzeeën. Tijdens hun zeereis ontvangen en introduceren de Bonapartes bijzondere gasten, waaronder familieleden en andere personen uit hun tijdperk.

Zij hebben inmiddels gezelschap van Jacco de Boekanier. Zijn motto is: ‘Mijn naam is Jacco, Jacco de Boekanier, en zonder een duit op zak, vaar ik vrolijk en onvervaard over de 7 wereldzeeën’. Jacco vertelt verhalen en deelt graag zijn kennis over de scheepvaart. Verder vindt de altijd goedgehumeurde Jacco het leuk om raadsels op te geven, en spreekwoorden en uitdrukkingen uit de scheepvaart te delen. De Bonapartes en Jacco de Boekanier ontvangen graag ‘digitale’ post, en beantwoorden graag vragen.

http://lodewijkenhortensebonaparte.jouwweb.nl/ (voor heel veel links en interessante websites, en geschikt voor het opzoeken van informatie voor spreekbeurten en informatie.)

Bezoek ook de Facebookpagina’ s van de Bonapartes en volg hen via Twitter.

https://www.facebook.com/pages/Lodewijk-Napoleon-Bonaparte/527600647291806?ref=hl

http://www.facebook.com/pages/Napoleon-en-Jos%C3%A9phine-Bonaparte/273901212716904?ref=hl

https://twitter.com/NapoleonenJosph

Bienvenue et au revoir

Napoleon en Joséphine Bonaparte

Lodewijk en Hortense Bonaparte

Jacco de Boekanier